Nyheter

Få med deg siste nytt fra AS Gjerde- og Sikringsservice.

 • 18/01/2023
  Autovern for privatbolig og bedrifter

  Autovern er en livredder på norske veier som forhindrer alvorlige ulykker og ivaretar sikkerhet til liv og eiendom. Det beskytter veiens myke trafikanter som fotgjengere og syklister, andre bilister, hindrer kollisjon med kjøretøy, i tillegg til å sikre hushjørner og parkeringsplasser. For områder med bratte skråninger og som opplever glatte veier fra is og regn, er det spesielt viktig å installere et autovern eller rekkverk for å forhindre at kjøretøyet sklir, selv når det er parkert.

  AS Gjerde- og Sikringsservice leverer tjenester for levering og montering av autovern for hus, hytter, bedrifter, offentlige etater og industri- og næringsområder. Vi opererer i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, og kan ofte levere på kort varsel.

  Les mer
 • 18/01/2023
  Fjell- og rassikring på privat eiendom

  Norge er et værbitt land med mye fjell og bratte skråninger, og hvor store regnmasser plutselig forvandler normalt trygge områder med hus og hytter om til en fare for liv og helse. Eldre hus er ofte bygget før offentlig krav og retningslinjer rundt rassikring, og mange har i tillegg manglende oversikt over rasfare da det ikke har blitt utført skredundersøkelse og skredkartlegging.

  Hvis du er bekymret for om din bolig eller næringsbygg befinner seg i et rasfarlig område, anbefaler vi på det sterkeste å ta kontakt med oss i AS Gjerde- og Sikringsservice. Vi har lang erfaring med fjell- og rassikring på privat eiendom, og kan komme på gratis og uforpliktende befaring.

  Les mer
 • 18/01/2023
  Hva slags gjerde bør jeg velge?

  Planlegger du å sette opp nytt gjerde rundt huset? Eller kanskje du trenger et gjerde for å sikre næringsbygg eller industriområde? Gjerder skaper et tydelig skille mellom privat og offentlig eiendom, forhindrer at hunder og små barn stikker ut av hagen og beskytter eiendom og andre økonomiske verdier mot innbrudd. Samtidig har et gjerde også en estetisk verdi, hva er vel mer sjarmerende enn et hvitmalt stakittgjerde rundt eneboligen?

  Når det kommer til gjerder er det et hav av valg, fra hvor høyt det skal være, til forskjellige typer materialer og farger. For å gjøre det litt enklere har vi samlet en liste med de viktigste tingene du bør tenke på når du skal kjøpe nytt gjerde.

  Les mer
 • 18/01/2023
  Sikring av skoler og barnehager

  Barnehager og skoler er områder som krever et spesielt hensyn til sikkerhet. Det er steder som tidvis opplever stor trafikk, samtidig som at barn og unge ferdes i området. Barns oppførsel kan være preget av uforutsigbarhet, samt mangel på oversikt og dømmekraft i møte med trafikk og vei, noe det er viktig å ta hensyn til ved utbygging av gjerde og andre typer sikring.

  AS Gjerde- og Sikringsservice har lang erfaring med levering og installering av alle typer gjerder, og har produkter som er spesielt egnet for sikring av skoler og barnehager. Ta kontakt i dag for mer informasjon, gratis befaring, veiledende priser og et uforpliktende tilbud.

  Les mer
 • 18/01/2023
  Krav og regler for å sette opp nytt gjerde

  Som privatperson står man rimelig fritt når det kommer til å sette opp nytt gjerde, og man er heller ikke lovpålagt til å sette opp gjerde hvis man ikke vil. Krav med hensyn til sikkerhet og utforming retter seg hovedsakelig mot offentlige etater og nærings- og industribygg, men det finnes tilfeller hvor det foreligger krav om å søke til Plan- og bygningsetaten, også for privatpersoner. I tillegg er det også viktig å sette seg inn i hvilke krav og rettigheter man har med hensyn til friluftsloven, naboloven og gjerdeloven.

  Les mer
 • 18/01/2023
  Port til inngangspartiet

  Uansett hva slags port du er ute etter kan AS Gjerde- og Sikringsservice hjelpe deg, vi har et bredt spekter av porter i galvanisert stål, aluminium og tre. I tillegg har vi også et eget verksted der vi kan tilpasse portene etter kundens ønsker og behov. Ved å bestille porter fra oss kan du være trygg på å få et kvalitetsprodukt, levert av et firma med nesten 40 års erfaring i bransjen. Vi leverer og monterer porter i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark.

  Les mer