Røkke Eiendom

Gjerde- og Sikringsservice leverer gjerder og sikring til en rekke entreprenører og prosjekter

Jan Røkke i Røkke Eiendom har benyttet tjenestene til Gjerde- og Sikringsservice ved flere tilfeller. Han har fått levert nettinggjerder med og uten overligger og porter i flere fargeutførelser og er alltid fornøyd med leveransen.

Raske og effektive med et godt produkttilbud

Første gang Røkke benyttet Gjerde- og Sikringsservice på et prosjekt, fant han dem ved å søke rundt og innhente tilbud fra flere leverandører.

– Jeg har god kjennskap til markedsprisene og synes det de ga meg var et konkurransedyktig tilbud. Jeg var fornøyd med både pris og utførelse så neste gang jeg trengte gjerder til en jobb kontaktet jeg bare dem, sier han.

Røkke synes at Gjerde- og Sikringsservice har et godt produkttilbud, og kan levere gjerder som passer med eiendommene han jobber med. De er også enkle å forholde seg til underveis i prosjektene.

– Jeg pleier å maile dem en tegning av eiendommen, og merke opp hvor jeg ønsker gjerder, hvilke farger og hvor mange meter med gjerde jeg trenger. Da skjønner de alltid hva jeg mener, forteller han.

Strekker seg langt for å kunne levere

For Røkke er det viktig at han har leverandører som kan levere i tråd med forventningene hans. Når han bestiller gjerder og porter i forbindelse med en jobb, vet han som regel hva han er ute etter. Hos Gjerde- og Sikringsservice møter han forståelse og får levert det han skal når han trenger det

– De er raske og effektive, og de leverer som avtalt, konstaterer han.

Han synes også at Gjerde- og Sikringsservice er lett tilgjengelige når han trenger å få tak i dem. De har også vist seg å være veldig fleksible når han har fått inn oppdrag som haster.

– Noe jeg setter ekstra pris på er at hvis jeg får inn en hastejobb så strekker de seg langt for å kunne levere på kort varsel. Det er selvfølgelig ikke hver gang det lar seg gjøre, men de prøver alltid, sier han.

Kan absolutt anbefale Gjerde- og Sikringsservice

At Røkke selv har valgt å bruke Gjerde- og Sikringsservice flere ganger, vitner om god kvalitet på både produkter og leveranse. På spørsmål om han vil anbefale dem videre til andre med behov for kvalitetsgjerder og -porter, er han ikke i tvil.

– Ja, det kan jeg absolutt gjøre!