Om oss

AS Gjerde- og Sikringsservice arbeider med sikring og gjerder av forskjellige typer områder og konstruksjoner. Bedriften vår ble etablert i 1985, og vi har opparbeidet erfaring og ekspertise helt siden da.

Produkter Nyheter

Kunnskap og godt håndverk

Arbeidet vårt er tuftet på godt håndverk, og kunnskap opparbeidet gjennom mange år. Vi er stolte av å kunne levere produkter og installasjoner som er sikre, robuste og effektive nettopp på grunn av vår bransjeerfaring. Vår kompetanse og kunnskap om montering og installasjon gir kundene våre de sikringstjenestene de ønsker.

Firmaet vårt består i dag av fem medarbeidere i tre monteringsteam. Vi holder til på Gjerdrum og leverer tjenester på hele Østlandet.

Kontakt oss
Ikon av løsning

Fleksible og løsningsorienterte

Det viktigste for oss i AS Gjerde- og Sikringsservice er fornøyde kunder, derfor arbeider vi alltid for å levere punktlig og effektivt etter beste evne! Fokuset vårt er rettet mot å være fleksible og løsningsorienterte, slik at kundene våre får løsninger som passer deres behov.

Ikon av montering

Montering med håndverksmessig utførelse

Vi monterer med håndverksmessig utførelse og med tilpasning til de lokale forholdene. Vi er opptatt av en god estetisk utforming, og er stolte av å kunne si at vi er tilpasningsdyktige og alltid legger til rette for både eksisterende forhold på området og eventuelle konstruksjoner.

Ikon av teknisk support

Personlig service og oppfølging

Hvis du er usikker på hva som egner seg for din eiendom eller installasjonsområde, kan våre montører veilede og og gi råd om gode løsninger. Det er viktig for oss å ivareta god kundekontakt, og vi yter alltid personlig og hyggelig service.

Sikringsvern for alle sektorer, bransjer og felt

Vi leverer og installerer sikringsvern innen en rekke ulike bransjer og områder. Våre kunder tilhører både offentlig og privat sektor, og strekker seg over forskjellige felt og yrker.

Vi monterer fysiske sikringer for blant annet:

  • Skoler

  • Barnehager

  • Bedrifter

  • Forsvaret

  • Båthavner

  • Entreprenør

AS Gjerde- og Sikringsservice leverer fysiske sikringer som passer deg

Uansett hvilken type fysisk sikring du trenger kan vi levere installasjoner som er egnet for ditt formål. Ta kontakt med oss i dag, så finner vi en sikringsløsning som passer deg.

Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål