Annelise Jackbo

Profesjonelle, lydhøre og hyggelige!

Annelise Jackbo har benyttet seg av Gjerde- og Sikringsservice sine tjenester, og forteller om opplevelsen av hele prosessen.

Hun synes at gjennomføringen av levering og montering av gjerdet hun bestilte var svært vellykket.

– De har satt opp et gjerde rundt en stor gressplen ved boligen min. Jeg opplevde leveransen som svært hyggelig og veldig bra. Vi hadde god kommunikasjon hele veien, og ikke minst ble gjerdet kjempefint!

Gjør et godt inntrykk

Annelise forteller videre at Gjerde- og Sikringsservice gjorde et godt inntrykk på henne.

– Montøren de sendte for å sette opp gjerdet var veldig hyggelig, og det var tydelig at han gjorde et skikkelig arbeid. Det var i det hele tatt en veldig positiv opplevelse.

Annelise forteller også at hun er fornøyd med kostnadene på prosjektet.

– Jeg valgte Gjerde- og Sikringsservice fordi de var et av de rimeligste alternativene, og fordi de var svært raske med å komme med et godt tilbud. Jeg snakket med flere og fikk estimeringer på prosjektet, men Gjerde- og Sikringsservice utmerket seg. Jeg likte også at jeg ikke behøvde å betale på forskudd, konstaterer hun.

Ingen tvil om videre anbefaling

Annelise er ikke tvil om at hun ville anbefalt dem til andre.

– Ja, det vil jeg. Gjerde- og Sikringsservice var profesjonelle, svært lydhøre og veldig hyggelige! Jeg følte at jeg kunne stole på dem, avslutter Annelise.

Trenger du gjerder, porter eller andre fysiske sikringer?

Gjerde- og Sikringsservice leverer og monterer sikringsvern for alle typer områder og behov. Vi foretar uforpliktende befaringer, og kan gi deg et gunstig tilbud som passer dine ønsker og behov.