Hva slags gjerde bør jeg velge?

Planlegger du å sette opp nytt gjerde rundt huset? Eller kanskje du trenger et gjerde for å sikre næringsbygg eller industriområde? Gjerder skaper et tydelig skille mellom privat og offentlig eiendom, forhindrer at hunder og små barn stikker ut av hagen og beskytter eiendom og andre økonomiske verdier mot innbrudd. Samtidig har et gjerde også en estetisk verdi, hva er vel mer sjarmerende enn et hvitmalt stakittgjerde rundt eneboligen?

Når det kommer til gjerder er det et hav av valg, fra hvor høyt det skal være, til forskjellige typer materialer og farger. For å gjøre det litt enklere har vi samlet en liste med de viktigste tingene du bør tenke på når du skal kjøpe nytt gjerde.

Hvilke sikkerhetshensyn må du ta?

Skal gjerdet passe på at kjæledyr og små barn ikke sniker seg ut på eventyr? Eller skal det settes opp rundt en skole eller et næringsbygg med behov for andre sikkerhetshensyn enn en vanlig privat bolig? For enkelte områder som skoler og barnehager kan det foreligge høydekrav for å ivareta sikkerhet, men som regel er det opp til hver person, organisasjon og bedrift til å vurdere hvilke sikkerhetstiltak som kan være nødvendige. Hvis det er forventet mye belastning kan vi levere gjerder med en kraftigere utforming og overkantsjern.

Hvis du er usikker om hva som er nødvendig med hensyn til sikkerhet, kan du ta kontakt med oss i AS Gjerde- og Sikringsservice, vi kan gi råd og veiledning basert på vår omfattende erfaring og kunnskap.

Hvilken estetisk effekt ønsker du?

Enkelte områder som parkeringsplasser og industriområder har kanskje ikke estetikk som første prioritering når det kommer til valg av gjerde. Men de aller fleste ønsker at stedene de bor og tilbringer tid i, skal se innbydende og attraktive ut.

For et tidløst og vakkert utseende er tregjerde et ypperlig valg. Vi leverer og monterer tregjerder i ulike utforminger for private villastrøk. Våre tregjerder er i utgangspunktet vedlikeholdsfrie, men skulle noe skje tilbyr vi vedlikehold av tregjerder.

Et hvitmalt stakittgjerde skaper mye sjarm i nabolaget, samtidig som det lager en tydelig grense rundt din private bolig.

Nettinggjerde kan gi den nødvendige sikkerheten, samtidig som det kan leveres i forskjellige farger for å friske opp området rundt gjerdet. Det er også mulig å legge til piggtråd på toppen av gjerdet.
Gjerde til hus, skole eller bedrift?

Flettverksgjerder er et allsidig og praktisk gjerde som passer perfekt til industriområder, næringsbygg, og for å sikre barnehager og skoler. Hvis det er forventet en del belastning kan gjerdet leveres med overkantsjern, og for områder med barn eller dyr kan det galvaniseres for å redusere skarpe kanter på gjerdet.

Trykk her for å lese mer om flettverksgjerde.

Vi kan hjelpe deg med alle typer gjerder

AS Gjerde- og Sikringsservice tilbyr et stort utvalg av gjerder og kan tilpasse egne løsninger for privatpersoner, organisasjoner og bedrifter. Vi er stolte av å levere produkter som er trygge, robuste og effektive. Firmaet består av fem trivelige og erfarne medarbeidere, som leverer og monterer gjerder i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark.

Ta kontakt i dag for mer informasjon, for å bestille en gratis og uforpliktende befaring eller for å få pristilbud.

0