Sikring av skoler og barnehager

Barnehager og skoler er områder som krever et spesielt hensyn til sikkerhet. Det er steder som tidvis opplever stor trafikk, samtidig som at barn og unge ferdes i området. Barns oppførsel kan være preget av uforutsigbarhet, samt mangel på oversikt og dømmekraft i møte med trafikk og vei, noe det er viktig å ta hensyn til ved utbygging av gjerde og andre typer sikring.

AS Gjerde- og Sikringsservice har lang erfaring med levering og installering av alle typer gjerder, og har produkter som er spesielt egnet for sikring av skoler og barnehager. Ta kontakt i dag for mer informasjon, gratis befaring, veiledende priser og et uforpliktende tilbud.

Gjerder og porter

AS Gjerde- og Sikringsservice leverer et stort utvalg av alle typer gjerder og porter som kan imøtekomme alle sikkerhetsbehov. I tilfeller med spesielle krav til sikkerhet kan vi levere gjerder med ekstra høyde og forsterkning. Plastbelagt grønt flettverksgjerde er godt egnet til sikring av barnehager og skoler, da gjerdet er galvanisert for å fjerne skarpe kanter som kan være til plage for barn og unge. Vi leverer også flere typer porter, både kjøreporter og gangporter, med barnelås for å sikre begrenset ferdsel for barna.

Les mer:

Områdesikring

Enkelte skoler og barnehager har i tillegg behov for områdesikring. Vi leverer produkter og tjenester for områdesikring i hele Østlandet. Dette inkluderer blant annet:

  • Fjell- og rassikring
  • Rekkverk
  • Autovern
  • Bommer og stengsler

Vi tilpasser sikringen etter området som skal sikres, og jobber sammen med entreprenører og utbyggere for å finne den beste og mest hensiktsmessige løsningen.

Trykk her for å lese mer om våre tjenester for områdesikring.

Bedrift med lang erfaring i bransjen

AS Gjerde- og Sikringsservice ble etablert i 1985, og i nesten 40 år har vi levert tjenester og produkter innen gjerde- og sikringstjenester. Alt arbeid er tuftet på godt håndverk, og takket være vår omfattende bransjeerfaring kan vi med stolthet levere produkter som er trygge, robuste og effektive. Firmaet består av fem medarbeidere i tre monteringsteam. Vi holder til i Gjerdrum og leverer tjenester på hele Østlandet.

Ta kontakt for mer informasjon om våre tjenester eller bestill en gratis befaring i dag.

0