Port til inngangspartiet

Uansett hva slags port du er ute etter kan AS Gjerde- og Sikringsservice hjelpe deg, vi har et bredt spekter av porter i galvanisert stål, aluminium og tre. I tillegg har vi også et eget verksted der vi kan tilpasse portene etter kundens ønsker og behov. Ved å bestille porter fra oss kan du være trygg på å få et kvalitetsprodukt, levert av et firma med nesten 40 års erfaring i bransjen. Vi leverer og monterer porter i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark.

Spesialdesignede porter

Inngangspartiet er det første man legger merke til ved et hus. Vil man gjøre et inntrykk allerede ved porten, holder det ikke med et standard produkt man får kjøpt på hvilken som helst byggevareforretning.

For deg som ønsker å gjøre et inntrykk kan vi skreddersy porten i vårt verksted. Kanskje du har en moderne funkisvilla og ønsker en stilren aluminiumsport til inngangspartiet? For et tradisjonsrikt og intrikat design er smijernsporter et ypperlig valg som passer til de fleste boliger. Treporter kan også tilpasses med ekstra høyde og design for et helhetlig og tradisjonelt inntrykk, perfekt til ærverdige trehus.

Trykk her for å lese mer om vårt utvalg av porter.

Porter med begrenset adgang

For å forhindre at små barn drar ut på eventyr har vi inngangsporter med begrenset adgang, og som passer godt for barnehager og småbarnsfamilier. Portene kommer med en låsemekanisme som gjør det enkelt for voksne å åpne og lukke, samtidig som det ivaretar sikkerheten til barna.

Smijernsport – skjønnhet og styrke

Smijern er et vakkert og tradisjonsrikt materiale, med en lang og rik historie som strekker seg helt tilbake til jernalderen. Takket være et lavt innhold av karbon og legeringselementer er jernet mykt og lett og forme, noe som gjør det godt egnet til å skape unike og intrikate design. Samtidig gir det uslåelig styrke og har lengre holdbarhet enn andre typer porter. Smijernsport kan motstå de fleste skader, som for eksempel fra et kjøretøy, og er et optimalt valg for deg som tenker på sikkerheten.

Trykk her for å lese mer om smijernsporter fra AS Gjerde- og Sikringsservice.

Sjarmerende og funksjonelle treporter

For tomter innrammet av tregjerde er treport et optimalt valg. På den måten blir porten en naturlig forlengelse av gjerdet, med et helhetlig design som skaper mye sjarm i nabolaget. Vi leverer treporter i form av villaporter, gangporter og kjøreporter, i forskjellige høyder og bredder. Portene kan tilpasses de fleste bruksområder, og passer bra til både privatboliger og næringsbygg.

Trykk her for å lese mer om treporter fra AS Gjerde- og Sikringsservice.

Service og vedlikehold

Vedlikehold av porten handler hovedsakelig om å bevare utseende, heller enn å opprettholde kvaliteten og holdbarheten. De fleste av våre produkter er helt vedlikeholdsfrie, men på grunn av nye forskrifter for impregnert treverk, anbefaler vi likevel beising og maling av alle treporter cirka annethvert år.

Vi gjør alltid vårt beste for å yte rask og personlig service til våre kunder. For mer informasjon om porter, prisforespørsel, eller for å bestille service og vedlikehold, kan du ta kontakt via vårt nettskjema, eller ringe oss på telefon +47 67 14 28 36. Telefontiden gjelder alle virkedager mellom klokken 07:00 til 16:00.

0