Autovern for privatbolig og bedrifter

Autovern er en livredder på norske veier som forhindrer alvorlige ulykker og ivaretar sikkerhet til liv og eiendom. Det beskytter veiens myke trafikanter som fotgjengere og syklister, andre bilister, hindrer kollisjon med kjøretøy, i tillegg til å sikre hushjørner og parkeringsplasser. For områder med bratte skråninger og som opplever glatte veier fra is og regn, er det spesielt viktig å installere et autovern eller rekkverk for å forhindre at kjøretøyet sklir, selv når det er parkert.

AS Gjerde- og Sikringsservice leverer tjenester for levering og montering av autovern for hus, hytter, bedrifter, offentlige etater og industri- og næringsområder. Vi opererer i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, og kan ofte levere på kort varsel.

Prisgunstige løsninger for autovern og veirekkverk

AS Gjerde- og Sikringsservice leverer og monterer autovern og veirekkverk i både lette og kraftige utførelser for sikring av områder med fartsgrense på 50 km/t og under. Våre løsninger er svært prisgunstige, samtidig som de innfrir alle sikkerhetskrav. For sikring av mindre områder er vi et godt og trygt alternativ til store aktører. Vi benytter P-60 * 60 * 6 stolper, som er en lettere og mer prisgunstig versjon enn andre typer autovern.

For eksisterende rekkverk kan det også lønne seg å installere nye føringsskinner, heller enn å erstatte hele rekkverket. Det er en mer prisgunstig løsning, som samtidig begrenser brøyte- og påkjøringsskader.

Trykk her for å lese mer om våre tjenester for levering og montering av autovern.

Ingen dokumentasjonskrav

For områder med fartsgrense på opptil 50 km/t er det ingen dokumentasjonskrav for autovern. Det gjør at vi på kort varsel kan levere og montere autovern eller andre typer veirekkverk på din eiendom. Vi kan komme på en gratis og uforpliktende befaring, og gi pristilbud, råd og veiledning basert på vår kunnskap og erfaring.
Rask levering og personlig service

Vi har levert tjenester og produkter innen gjerde- og sikkerhetstjenester i snart 40 år. Helt siden vår begynnelse i 1985 har vi opparbeidet mye kunnskap og erfaring, perfeksjonert godt håndverk og utviklet gode rutiner for service og oppfølging. Takket være vår omfattende bransjeerfaring kan vi med stolthet levere og installere produkter som er trygge, robuste og effektive. Som vår kunde kan du føle deg trygg ved å vite at autovernet blir installert av et firma med riktig kunnskap og erfaring. Vi tilbyr personlig service og oppfølging, og kan gi veiledning og råd om hvilke løsninger som passer best for din situasjon.

Trykk her for å lese mer om vår bedrift eller for å bestille befaring.

Ta kontakt for mer informasjon

Hvis du eller din bedrift har behov for autovern eller veirekkverk kan du ta kontakt med AS Gjerde- og Sikringsservice i dag.

0